Overslaan en naar de inhoud gaan

Tips voor de vakman

Onze technische adviseurs beschikken allemaal over een uitgebreide en allround technische kennis en kunnen u daarom uitstekend bijstaan bij de keuze voor de juiste machine voor uw vakgebied. Ze kunnen u vertellen over welke eigenschappen elke tool beschikt en welke voordelen daaraan gekoppeld zijn. Hier geven ze u regelmatig handige tips!

07/03/2022

Nog maar even en de lente staat weer voor de deur. Wij kunnen niet wachten! Echter betekent dit wel dat jouw tuin weer toe is aan wat tuinonderhoud. Want je wilt toch ook al in de lente genieten van een goed onderhouden tuin met schone tegels en gezonde planten? Hiervoor moeten we wel even in de tuin werken. Waar te beginnen? We delen graag de 5 belangrijkste tips om jouw tuin lenteklaar te maken! 

28/02/2022

Hogedrukreinigers zijn er in alle soorten en prijsklassen. Ze zijn onmisbaar in elk magazijn en werkplaats. Je krijgt er namelijk het meest hardnekkige vuil mee weg, en dat zonder een overdaad aan schoonmaakmiddelen. Maar er zijn veel verschillende soorten hogedrukreinigers beschikbaar. Lees hieronder waarmee je rekening moet houden en vind de hogedrukreiniger perfect voor jou.

23/09/2021

Het gebruik van gereedschap en werktuigen kan fijnstof en deeltjes, gassen, nevel en dampen met zich mee brengen. Silica-stof van bakstenen kan long- en luchtwegaandoeningen veroorzaken en kan het risico op kanker verhogen. Het is daarom belangrijk dat we ons correct en voldoende beschermen. Lees hieronder welk stofmasker je best gebruikt bij welk project.

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom

Ringlaan 9, 9900 Eeklo
Ma - Vr : 8.00 – 18:00 u
Zaterdag: 8.30 – 12.30 u
Zondag: gesloten

 

Hierheen!