Overslaan en naar de inhoud gaan
Festool afkortzaag

Nieuwe Accu Afkortzaag van Festool !

PERFECTE AFKORTZAAGSNEDEN MET EINDELOZE POWER

 

1. ONKLOPBAAR PRECIEZE AFKORTZAAGSNEDES

 

Festool breidt zijn omvangrijk accu-assortiment verder uit: de met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en is dankzij een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek eveneens aan beide zijden tot 46 (rechterzijde) of 47 graden (linkerzijde) uiterst flexibel in gebruik. 

Dankzij de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom wordt een precieze, wrijvingsloze zaagbladgeleiding mogelijk gemaakt. Zo lukt elke zaagsnede perfect, zonder wiebelen of schokken. 

Het led-schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal en biedt zo een optimaal zicht op de afgetekende lijn. Dankzij de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom wordt een precieze, wrijvingsloze zaagbladgeleiding mogelijk gemaakt

Voor draagbaar gebruik en kleinere zaagklussen wordt de KSC 60 met een stofopvangzak geleverd. Er wordt ook een praktische zwaaihaak meegeleverd. Die maakt de snelle opname van binnen- en buitenhoeken en vervolgens de overbrenging op de zaag eenvoudig en exact mogelijk. 

Dankzij de extra voeten kan de werktafel van de KSC 60 exact tot de hoogte van een Systainer SYS 3 M 112 of een Systainer SYS 1 worden verhoogd. Die kan zo als werktafel worden gebruikt en lange werkstukken worden veilig ondersteund.

Afbeelding verwijderd.

 

2. POWER ZONDER COMPROMISSEN, EINDELOZE UITHOUDING

 

De Kapex KSC 60 is qua prestaties even sterk als zijn broer, de KS 60 mét stroomkabel. "In de KSC 60 wordt de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC-motoren toegepast. Die onderscheidt zich door een compacte constructie, gering gewicht en hoge efficiëntie", zegt Boris Seyfried, productmanager bij Festool.

Met de variabele toerentalkeuze kan er bovendien afgestemd op het materiaal worden gewerkt. In combinatie met de hoogwaardige zaagbladen voor houtmaterialen, laminaat of aluminium is precisie geen toeval.

Het slimme dubbel-accusysteem zorgt voor meer doortrekkracht en reikwijdte: zo kan de KSC 60 met één of twee 18-volt-accu's worden gebruikt en biedt deze power voor de gehele werkdag. Op de bouwplaats bewijst de nieuwe KSC 60 met zijn compacte constructie een grenzeloze mobiliteit.

 

3. TYPISCH FESTOOL: SLIM IN SYSTEEM

 

Het totaalpakket wordt afgerond met perfect op de KSC 60 afgestemde systeemaccessoires, zoals passende zaagbladen voor elke toepassing.

Het onderstel voor de KSC 60 is een werk- en transportonderstel in één – voor een nog gemakkelijker transport van de KAPEX KSC 60. Het brengt de KAPEX KSC 60 op een werkhoogte die de rug ontziet en wordt met een doordacht opklapmechanisme snel en eenvoudig opgesteld.

Voor onderbrekingsvrij werken zorgt de voor de KSC 60 aanbevolen energieset: die wordt geleverd met twee 5,2 Ah accu's en met dubbel oplaadapparaat in de nieuwe Systainer³. Met de nieuwe oplader kunnen twee accu's gelijktijdig worden opgeladen.

Afbeelding verwijderd.

 

GEINTERESSEERD ?

 

Kom snel langs in onze winkel , of bestel hier op onze webshop ! 

 

VOLLEDIG VERZEKERD

 

Voor een zorgeloze werkdag zijn alle Festool-machines, -oplaadapparaten en -accu's volledig verzekerd met de Festool Garantie all-inclusive.

 

 

 

 

 

sorteervolgorde
1