Overslaan en naar de inhoud gaan

Over De Tollenaere

De beste selectie aan tools

Gereedschappen van verschillende merken en prijsklassen vergelijken? Daar hoeft u geen tijd meer aan te verspillen. Bij De Tollenaere deden we dat al voor u, en blijven we dat ook continu doen. We researchen en screenen alle tools die we aan ons aanbod willen toevoegen. Voldoen ze aan al onze hoge eisen en dan vooral: zullen ze voldoen aan uw vereisten? Wanneer onze experten hier volmondig ja kunnen op antwoorden, krijgen die gereedschappen een plaats in ons assortiment. We bieden een totaalgamma, met een weloverwogen selectie van het beste van alle gereedschappen. Zo bent u zeker van kwaliteit en van gereedschap dat doet wat het moet doen.

Lees meer

Ons volledige gamma vindt u in onze showroom. Staat de tool die u zoekt niet gepresenteerd, dan kunt u ons gerust vragen om het even te zien of zelfs uit te proberen. We halen het gerust uit de doos voor u. Vindt u de juiste tool niet in het rek? Vraag er ons naar, we halen het uit ons magazijn of contacteren de leverancier om de tool die u nodig heeft te zoeken.

Onbetwistbaar merkonafhankelijk

Uiteraard doet het merk ertoe, want velen zijn namelijk een gevestigde waarde in de business. Wij gaan echter eerst en vooral uit van waar de machine voor dient en wat ze ook effectief moet doen. We verkopen geen merk, we verkopen gereedschappen die aan uw checklist voldoen. Bent u zelf trouw aan een merk? Ook dan kunnen we u uiteraard nog altijd bijstaan om de meest geschikte machine te vinden.

Eerstelijns contact met merk

Onze experten fungeren als de eerste lijn tussen u en het merk. Heeft u extra vragen over uw machine? Geen zorg, wij bellen persoonlijk naar de fabrikant zodat u dat niet hoeft te doen. Door dat rechtstreeks contact bent u er zeker van dat u sneller en correct wordt geholpen. Wenst u extra opleiding om nog beter met de machine aan de slag te gaan? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Advies waar u écht iets mee kunt

Welke frustraties ervaart u bij uw huidige gereedschap? Wat wilt u bereiken met de nieuwe tool die u wilt aankopen? Weet u hoe u aan de slag kunt met dit product? Dit zijn nog maar enkele vragen waarmee onze experten rekening houden wanneer ze u in de winkel te raad staan.

Lees meer

Onze technische adviseurs zijn een gevestigde waarde in onze showroom. Ze beschikken allemaal over een uitgebreide en allround technische kennis en kunnen u daarom uitstekend bijstaan bij de keuze voor de juiste machine voor uw vakgebied. Ze kunnen u vertellen over welke eigenschappen elke tool beschikt en welke voordelen daaraan gekoppeld zijn. Bovendien houden onze experten vinger aan de pols bij de fabrikant zodat ze als eerste op de hoogte zijn van nieuwe of vernieuwde tools en u hierover ook kunnen inlichten.

Ook op de werf komen onze technische adviseurs langs om u het juiste toestel voor te stellen, een demo te geven, u een machine te laten testen. Ze bestuderen ter plaatse waar eventuele problemen voorkomen, om u als oplossing de juiste tools voor te stellen

Producten met zekerheid

Bij De Tollenaere weten we alles over elk product dat we aanbieden. Bij ons koopt u zekerheid. De zekerheid dat u met gereedschappen aan de slag gaat die hét antwoord bieden op uw specifieke toepassing. Komt u hier wel vaker? Dan mag u er ook zeker van zijn dat u altijd door dezelfde adviseur wordt bijgestaan.

Service in eigen huis

Leveringen vinden plaats volgens afspraak. Het stopt echter niet bij het afrekenen van uw nieuwe gereedschap. Ook nadien blijven we beschikbaar voor vragen, herstellingen, vervangstukken of onderhoud. Onze techniekers houden we in eigen huis, zij voeren alle herstellingen hier uit. Daardoor hoeven we niets op te sturen naar de leverancier. Beschouw ons als uw technische hulplijn, waar u direct geholpen wordt door onze eigen medewerkers.

 

Bent u vaste klant? Dan kunt u via de webshop terecht voor een snellere aanvulling van uw voorraad.

Team De Tollenaere

Vragen of advies nodig?

Kom langs in onze showroom

Ringlaan 9, 9900 Eeklo
Ma - Vr : 8.00 – 18:00 u
Zaterdag: 8.30 – 12.30 u
Zondag: gesloten

Zomersluiting: 

Van zaterdag 20/07 tot en met zondag 4/08. 

 

Hierheen!