Onze missie

“ELKE METAALBEWERKING
SNELLER – PRECIEZER – FLEXIBELER
EN EFFICIËNTER MAKEN”


 

Er was eens...

60

Zestig jaar geleden startte Etienne De Tollenaere een kleine gereedschapshandel. Vol overgave stortte hij zich in de verkoop van gereedschappen. Die inzet zorgde, samen met een continue uitmuntende service, menselijke aanpak en vakbekwaamheid, voor een exponentiële groei door de jaren heen. Dat resulteerde in 1992 in een 2.500m2 bedrijfsoppervlakte in Eeklo.

3

Drie kinderen van Etienne traden in de voetsporen van hun vader en nemen sinds 1992 het dagelijks bestuur van de firma op zich. Marc De Tollenaere startte de afdeling industriële metaalbewerkingsmachines. Hij staat in de voor de aankoop van de machines en coördineert het verkopersteam. Martine De Tollenaere staat in voor de administratie, boekhouding, financiën en personeelszaken. De jongste telg van de drie, Dirk De Tollenaere, bouwde de gereedschapswinkel verder uit en behartigt de aan- en verkoop van professionele machines en gereedschappen voor de vakman.

2

Twee filialen telt De Tollenaere momenteel. In 2008 werd in Houten in Nederland een filiaal opgericht om ook de Nederlandse markt te bedienen van metaalbewerkingsmachines. Dat filiaal wordt momenteel geleid door Theo Stevens.