In de kijker

BODOR BUIZENLASER K SERIE

 

 

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +31 (0)30/637.82.44

Bedrijfsfilm Reekmans verandabouw

Wij zetten meer en meer in op het optimaliseren van ons productieproces. Door het invoeren van automatiseringen en standaard processen kunnen wij steeds nauwkeuriger werken, en de kwaliteit verhogen. Dit gaan we blijven verbeteren om sneller en beter te kunnen werken.

Reekmans verandabouw
Bedrijfsfilm Vermako

Vroeger werden de kokers manueel geboord en gezaagd wat veel tijd in beslag nam. Nu worden de tekeningen via het CAD-CAM systeem van de Meba bandzaagmachine ingelezen in de boor-zaagstraat. Zo wordt veel tijd bespaart.

Vermako
Bedrijfsfilm MCL Metaalhandel

Rob Lauwers kent De Tollenaere dan al meer dan 30 jaar. De keuze was snel gemaakt bij wie hij de nieuwe machines zou aankopen. De installatie van beide machines verliep door de ervaren techniekers van De Tollenaere dan ook snel en zonder problemen

MCL Metaalhandel
Bedrijfsfilm Gijbels

Waarom besliste Gijbels om samen te werken met De Tollenaere? Zij gaven hen het beste concept om de productieflow te verbeteren. De goede service en correcte prijs speelden ook mee om De Tollenaere als machine leverancier te kiezen.

Group Ivo gijbels
Bedrijfsfilm Steeno

Steeno is al jaren klant bij De Tollenaere waardoor zij de kwaliteit en service van deze firma kennen en appreciëren. De levering, plaatsing en opleiding van de bedieners verliep dan ook terug zonder problemen. De machine werd zelfs enkele weken voor de afgesproken levertijd geïnstalleerd, wat in deze tijden eerder een uitzondering is.

Steeno