Plasma-brandtafels

Braamvrij, nauwkeurig en betrouwbaar metaal snijden? Dan heb je een plasmasnijmachine nodig. Bij De Tollenaere ontdek je een ruim gamma aan plasmasnijtafels. 

  • Merken

MGM Arrow

✔ Breed gamma aan afmetingen
✔ Grote werkstukken

MGM Omnicut

✔ Breed gamma aan afmetingen
✔ Grote werkstukken

MGM Silver Arrow

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Metaal snijden met plasma


Plasmasnijden is een snijtechniek waarbij een elektrische boog tussen een wolfraamelektrode en het werkstuk wordt opgewekt. Door de elektrische lading wordt het gas deels geïoniseerd. Het is een proces waarbij het gas overgaat in plasma met een temperatuurbereik tot 30.000 °C. Door de hoge temperatuur smelt het materiaal weg, waardoor er een braamvrije snede ontstaat. Plasmasnijden is perfect geschikt voor metalen zoals RVS, aluminium en staal. 

Plasmasnijtafels bij De Tollenaere


In ons aanbod zitten verschillende plasma-brandtafels. We hebben bijvoorbeeld compacte machines met een portaaluitvoering, maar ook grote industriële CNC plasmasnijders op rails. De maximale staaldikte varieert tussen 2 mm en 80 mm. Ook op het vlak van snijsnelheid en materiaalgrootte zijn er verschillen. Geen idee welke plasmasnijmachine voor jouw bedrijf geschikt is? Vraag gerust advies aan onze specialisten, dan gaan we op zoek naar een geschikt model.

Een plasmasnijtafel prijs op maat


Meer weten over de prijs van een plasmasnijtafel? Contacteer ons. We bekijken samen de prijzen van alle modellen en hun opties. Nadien ontvang je een offerte op maat. 
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 9 377 29 49

In de kijker

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
WEB DEAL!
✔ Boren tot 32 mm
✔ Maximum boordiepte 135 mm
✔ Tappen tot M 20
✔ Traploze snelheidsregeling