Hoekenpersen Aluminium

Bij De Tollenaere vind je diverse bewerkingsmachines voor aluminium. Hoekenpersen dus ook. Ontdek het aanbod, vraag een prijs op maat en profiteer van onze topservice. 

Toepassingen van hoekenpersen


Hoekenpersen worden voornamelijk gebruikt bij de productie van aluminium ramen en deuren. Via deze machine kan men snel en eenvoudig de hoekverbindingen van de profielen afwerken. Een perfect gesloten hoek is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van een kwaliteitsraam- of deur. Het oogt mooier, en voorkomt lekkages. 


Hoekenpersen voor eenvoudige en complexe bewerkingen


Doe je voornamelijk eenvoudige bewerkingen? Dan is een standaard hoekenpers voor aluminium meer dan voldoende. Maar ook voor complexere opdrachten hebben we een oplossing. Onze geavanceerde hoekenpersen bieden nog meer flexibiliteit en kunnen zelfs de zwaarste taken aan.


Prijs op maat


Contacteer ons voor een prijs op maat. In een gedetailleerde offerte vertellen we hoeveel je gewenste hoekenpersmachine kost. Dat is inclusief installatie, vakkundige opleiding en technische bijstand. Bij De Tollenaere krijg je dus steeds een totaaloplossing.
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 9 377 29 49

In de kijker

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ CNC besturing
✔ 3 gestuurde assen
✔ Complexere plooiopdrachten