Vind de machine die perfect bij u past

De vreemde eend in de bijt

Productieproces in eigen huis houden

K-Teg uit Hasselt is gespecialiseerd in de productie van flightcases, koffers en andere oplossingen voor het verpakken van de meest uiteenlopende materialen, vooral maatwerk. De klemtoon ligt op de bewerking van hout, maar er wordt ook gebruik gemaakt van kunststof, aluminium, schuim en carpet.

Aangezien de firma zoveel mogelijk van het productieproces in eigen huis wil houden, investeerden zaakvoerders Wim Jans en Joeri Swennen recent in waterstraaltechnologie voor het bewerken van aluminium, schuim en kunststoffen. Dankzij hun ervaring en expertise was De Tollenaere de ideale partner voor K-Teg.

"Hoe meer je zelf kan doen, hoe hoger de flexibiliteit"

"In de loop der jaren hebben we in de meest uiteenlopende houtbewerkingsmachines geïnvesteerd", zeggen zaakvoerder Jans en Swennen. "Om een hoge kwaliteit en een snelle doorlooptijd van drie à vier weken te garanderen, besloten wij om ook bijna alle bewerkingen van aluminium, schuim en kunststof in huis uit te voeren. Hoe meer je zelf kan doen, hoe hoger de flexibiliteit tijdens het productieproces."

Het team van De Tollenaere stelde K-Teg een waterstraalmachine van STM voor. Dankzij die machine kan het schuim voor het interieur van de flightcases en koffers sneller en properder afgewerkt worden en kan ook vlot in aluminium gesneden worden.

"De Tollenaere en STM zorgen voor perfecte support"

"De Tollenaere installeerde niet alleen het systeem, maar zorgde ook voor een doorgedreven opleiding. Aangezien deze nieuwe machine voor ons een vreemde eend in de bijt is, hadden wij veel bijkomende vragen. Bij De Tollenaere en STM vonden wij altijd een snel antwoord en een perfecte support", zijn Jans en Swennen lovend.

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 9 377 29 49

In de kijker

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Nieuw!

✔ Minder heftruckbewegingen
✔ Snel de juiste plaat
✔ Met deze kleine vriend, is het snel verdiend!

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
WEB DEAL!
✔ Boren tot 32 mm
✔ Maximum boordiepte 135 mm
✔ Tappen tot M 20
✔ Traploze snelheidsregeling