Vind de machine die perfect bij u past

Nieuwe bandzaagmachine, tevreden klanten

Iets meer dan 50 jaar geleden werd de firma Mylle H. opgericht door Hervé Mylle. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende verdeler van landbouwmachines en een belangrijke speler op de markt van metaalconstructies. Klanten kunnen er terecht voor tractoren en andere landbouwmachines van gekende merken.

Om aan de vraag van de klanten te kunnen blijven beantwoorden en een snelle en betrouwbare levering te garanderen, blijft Mylle H. investeren in het machinepark. Toen de directie op zoek ging naar een nieuwe bandzaagmachine kwamen ze uiteindelijk bij De Tollenaere en MEBA terecht.

"De keuze voor De Tollenaere was snel gemaakt"

"De Tollenaere is niet zomaar een verdeler", zegt Mattijs Louwagie, technisch verantwoordelijke, ontwerper en tekenaar bij Mylle H. "De firma biedt een belangrijke toegevoegde waarde op vlak van technische ondersteuning en service na verkoop. Toen zij ons een machine konden aanbieden, die perfect aan onze eisen voldeed, was de keuze snel gemaakt."

De Tollenaere leverde én plaatste een volautomatische bandzaagmachine type MEBA 410 DGA-2300, ideaal voor het volautomatisch zagen van stukken met verschillende lengtes en dit zowel haaks als onder hoek.

"Stilstand vermijden"

Bij Mylle H. zijn ze heel tevreden over de kwaliteit, de nauwkeurigheid en de snelheid van uitvoering. "Voor een maakbedrijf komt het er uiteindelijk op aan om stilstand te vermijden, de flexibiliteit te verhogen en de kosten te beperken", sluit Louwagie af. "En met onze recente investering zijn wij daar volledig in geslaagd."

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 9 377 29 49

In de kijker

✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Compacte machine
Nieuw!

✔ Minder heftruckbewegingen
✔ Snel de juiste plaat
✔ Met deze kleine vriend, is het snel verdiend!

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
WEB DEAL!
✔ Boren tot 32 mm
✔ Maximum boordiepte 135 mm
✔ Tappen tot M 20
✔ Traploze snelheidsregeling