Vind de machine die perfect bij u past

"Keuze voor De Tollenaere snel gemaakt"

Groep Verelst, met thuisbasis in Putte, is vandaag één van de toonaangevende bouwbedrijven in ons land. Om verder aan de vraag van bijna elke klant te kunnen beantwoorden en een snelle en betrouwbare levering van kwaliteitsvolle constructies tegen een goede prijs te blijven garanderen, verving de firma onlangs een bestaande zaagmachine door een gloednieuw, vooruitstrevend exemplaar.

"Wij willen ons machinepark altijd "in goede conditie" houden", legt Wim Van Hoof uit. "Als een machine zijn tiende verjaardag viert, is het tijd om die te vervangen. Aangezien wij onze operatoren minder handwerk willen geven bij de aanvoer, doorvoer en afvoer van materialen gingen wij op zoek naar een elektrisch aangedreven systeem."

"In het verleden kochten wij al enkele kleinere machines bij De Tollenaere. Toen zij ons met MEBA ook een gepaste oplossing voor deze grotere installatie konden aanbieden, was de keuze snel gemaakt."

"Kunnen op onze beide oren slapen"

Van Hoof gaat nog verder: "De kwaliteit, de nauwkeurigheid en de snelheid van uitvoering van de machine, in combinatie met de ondersteuning en service van De Tollenaere heeft gezorgd voor een optimalisatie van ons productieproces. We kunnen op onze beide oren slapen."

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 9 377 29 49

In de kijker

✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Compacte machine
Nieuw!

✔ Minder heftruckbewegingen
✔ Snel de juiste plaat
✔ Met deze kleine vriend, is het snel verdiend!

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
WEB DEAL!
✔ Boren tot 32 mm
✔ Maximum boordiepte 135 mm
✔ Tappen tot M 20
✔ Traploze snelheidsregeling