Vind de machine die perfect bij u past

"Meer mogelijkheden met nieuwe machines"

BCS Swinnen is, naast een begrip in openbare bouwwerken, ook aanwezig in de petrochemische en nucleaire sector. "We zijn vooral gespecialiseerd in beton- en bekistingswerken, graaf- en verhardingswerken, professionele sloopwerken, volledig industrieel onderhoud en in metaalwerken voor de industrie", zegt zaakvoerder Marc Swinnen.

"We zijn recent gestart met een aantal kleine metaalconstructiewerken, maar dat aandeel is de laatste jaren toch gevoelig uitgebreid. Om een snelle en betrouwbare levering van kwaliteitsvolle producten te blijven garanderen en meer mogelijkheden te hebben, investeerden we onlangs in een innovatie bandzaaginstallatie en een waterjetsnijmachine."

"Nog sneller reageren op klanten"

Bij De Tollenaere kocht BCS Swinnen een halfautomatische bandzaagmachine type MEBA Eco 510 DG en een waterjetsnijmachine type WS 4020 PremiumCut 3D van STM. "Het snijwerk besteedde BCS in het verleden meestal uit. Om ook daar sneller en flexibeler op vragen van klanten te kunnen reageren was het nodig om een hoogwaardige snijmachine aan te schaffen", zegt Swinnen.

"De STM, een hoogtechnologische Oostenrijkse machine, kan staal, RVS, aluminium, hout, glas, marmer, kunststof en vele andere materialen snijden", licht Marc De Tollenaere toe. "Een absolute meerwaarde dus."

"Tijdige levering en professionele installatie"

Bij BCS zijn ze in de wolken met de service geleverd door De Tollenaere. "We kochten in het verleden al een aantal kleinere machines bij De Tollenaere", aldus Swinnen. "We waren altijd tevreden over de kwaliteit van de machines en de service. Ook nu stonden ze garant voor correct advies, een tijdige levering en een professionele installatie."

"Bovendien leveren zij een uitstekende en snelle service, ook al ligt Balen een eind van Eeklo. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat deze nieuwe machines weer aan onze wensen zullen voldoen."

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 9 377 29 49

In de kijker

✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Compacte machine
Nieuw!

✔ Minder heftruckbewegingen
✔ Snel de juiste plaat
✔ Met deze kleine vriend, is het snel verdiend!

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
WEB DEAL!
✔ Boren tot 32 mm
✔ Maximum boordiepte 135 mm
✔ Tappen tot M 20
✔ Traploze snelheidsregeling